Nike Huarache ontwerpen

De Nike Huarache is er in ontelbaar veel soorten en maten. Natuurlijk heb je de standaard modellen met standaard kleuren zoals zwart, rood, wit enzovoort, maar daarbuiten vind je ook vrij unieke kleurrijke modellen met vaak opvallende prints. Wil je helemaal uniek zijn dan is er altijd nog de mogelijkheid om zelf een model te ontwerpen. Op de site van Nike kun je je eigen Nike Huarache ontwerpen. Volg hieronder onze eenvoudige stappenplan en wie weet loop jij binnenkort op je eigen unieke Nike Huarache!

Stap 1 – Ga naar de NIKEiD pagina van Nike Huarache en kies een basismodel

Je komt terecht op de NIKEiD pagina van Nike Huarache. Hier staan 25 modellen op die je vervolgens zelf kunt (verder) ontwerpen en personaliseren. Let wel op dat je hier al een goede keuze maakt. Wanneer je een glanzend model kiest, blijft de stof bijvoorbeeld glanzend. In dit stappenplan is er gekozen voor het zilveren model als voorbeeld. Hierdoor zijn de kleuren glanzend. Wanneer je dit niet mooi vindt kun je altijd een ander model kiezen die niet glanzend is.

Stap 2 – Start met ontwerpen

Nike huarache ontwerpen stap 2
Bron: Nike.nl

Je komt meteen terecht op de ontwerp pagina waardoor je direct kunt beginnen met ontwerpen. In het midden heb je het voorbeeld van de schoen die je gaat ontwerpen. Rechts staat de configurator waarmee je de schoen naar je eigen wensen kunt aanpassen.

Stap 3 –¬†Onterwerp 8 onderdelen en maak je Huarache unieker met je eigen tekst

Er zijn 8 onderdelen van de schoen die je zelf kunt aanpassen:

  1. Neus en veterpad
  2. Bovenleer
  3. Tong en kraag
  4. Voering van de schoen
  5. Veter
  6. De bekende band van de Huarache
  7. De middenzool
  8. De buitenzool
  9. Voeg je eigen tekst toe op de hak van de Huarache

Ons eindresultaat

Wij houden van zilver, daarom hebben wij gekozen om onze Huarache volledig in het zilver te ontwerpen. Verse patta, niet?

Bron: Nike.nl
Bron: Nike.nl